Aanbiedingen

Informatie

Tuinhaarden Er zijn 4 producten.

Toon 1 - 4 van de 4 artikelen
 • € 165,00 excl. btw € 199,65 incl. btw

  Met de Cortina terras haard barbecue kunt u ultiem genieten van een sfeervolle barbecue die de rook netjes via de schoorsteen laat verdwijnen.  Voor het stoken met hout is de haard uit te breiden met de vuurvaste binnenkap.

 • € 165,00 excl. btw € 199,65 incl. btw

  Met de Las Palmas terras haard barbecue kunt u ultiem genieten van een sfeervolle barbecue die de rook netjes via de schoorsteen laat verdwijnen. Uitsluitend en alleen geschikt voor houtskool vuur. Voor het stoken met hout is de haard uit te breiden met e vuurvaste binnenkap.

 • € 204,95 excl. btw € 247,99 incl. btw

  De in wit uitgevoerde Grillbar Venedig is uitermate geschikt voor gebruik als barbecue of voor een sfeervol vuurtje. Hout en houtskool is dus mogelijk. Watervast en eenvoudig te reinigen.De levensverwachting van deze tuinhaard is zeker 20 jaar! 

 • € 289,00 excl. btw € 349,69 incl. btw

  De tuinhaard Carmen is een rustieke openhaard barbecue gemaakt van natuurlijk grijs beton. Het oppervlak van de haard kan naar eigen idee worden behandeld of geschilderd. De brandwerende verbrandings ruimte met meerdere grill niveaus en een ruim hout compartiment geven een functionele algehele indruk.

Toon 1 - 4 van de 4 artikelen