Aanbiedingen

Informatie

Kindermeubilair Er zijn 3 producten.

Toon 1 - 3 van de 3 artikelen
  • € 62,50 excl. btw € 75,63 incl. btw

    Deze Bolero hoge kinderstoel donkerbruin is raditioneel, stevig en sterk. Deze ruimtebesparende kinderstoel past in vrijwel elk interieur, waardoor hij ideaal is voor gebruik in restaurants, cafés, bistro's ect. Geschikt voor kinderen tot 36 maanden, met een gewicht van maximaal 15 kg. Een afwasbare afwerking zorgt voor een snelle en eenvoudige reiniging.

  • € 62,50 excl. btw € 75,63 incl. btw

    Bolero hoge kinderstoel lichtbruin is raditioneel, stevig en sterk. Deze ruimtebesparende kinderstoel past in vrijwel elk interieur, waardoor hij ideaal is voor gebruik in restaurants, cafés, bistro's ect. Geschikt voor kinderen tot 36 maanden, met een gewicht van maximaal 15 kg. Een afwasbare afwerking zorgt voor een snelle en eenvoudige reiniging.

  • € 329,00 excl. btw € 398,09 incl. btw

    Grote, diepe, sterke en stabiele tafel met ingebouwde antimicrobiele bescherming die de groei van bacterien, geurtjes en vlekken remt. Makkelijk te bereiken luiertas haken en makkelijk verstelbare veiligheidsgordel. Voeldoet aan alle internationale veiligheidsnormen. Ingebouwde plank en afvalemmer voor extra hygiene. 

Toon 1 - 3 van de 3 artikelen